Veelgestelde vragen

Is Building Hut gratis?

Helemaal GRATIS voor de consument! Onze missie is om de consument zijn vastgoed te laten transformeren door gebruiksvriendelijke en slimme software. Wij kunnen onze missie blijven voortzetten omdat wij een commisie vragen aan de aannemers.

Wat zijn de features van Building Hut? Wat is de meerwaarde van Building Hut?

Building Hut brengt transparantie in de renovatie. Bereken de prijs van je renovatie per kamer, kies de afwerkingsgraad naargelang jouw budget en zie wat de juiste volgorde is van de uit te voeren werken. Dit alles digitaal waardoor je niet tot verrassingen komt te staan en een totaalbeeld hebt van de kosten om jouw droom woning te realiseren.

Ook brengen wij jou in contact met erkende aannemers (zie vraag criteria bovenaan) uit jou buurt die de renovatie  kunnen uitvoeren. Wij geven jouw ook een overzicht van de uit te voeren werken, alsook de bijhorende offertes, waardoor je makkelijk de verschillende aannemers prijzen kan vergelijken. Na het kiezen van jouw aannemer, kan je makkelijk de renovatie opvolgen vanuit Building Hut. Planning, droogtijden, bouwvoorschriften en meer.

Kortom, Building Hut biedt een totaal oplossing voor de renovatie van de particulier en dit GRATIS!

Waarom zou ik werken met de aannemers van Building Hut?

Building Hut aanvaardt alleen aannemers die voldoen aan verschillende criteria om zeker te zijn dat jij alleen in contact komt met kwalitatieve bouwbedrijven.

Minimaal 3 jaar bestaan
Een bedrijf dat 3 jaar bestaat heeft de nodige expertise, mensen en klanten. Zo weren wij de niet professionele aannemers.

Geen sociale schulden
Wij kijken deze na om te zien of het bedrijf financieel gezond is.

Belgische geregistreerde onderneming
Bij betwisting geld het Belgisch recht, alsook garantie naar opgeleverde werken.

Aannemer in jouw buurt
Een aannemer die in de buurt woont is sneller te plaatse, zowel tijdens en na de werken. Het vergemakkelijkt het verloop van de werf. bv. vertrouwde leveranciers, enz.

Aannemers met slechte recencies worden geweerd van ons platform
Bij Building Hut primeert kwaliteit. Slechte recencies worden heel serieus genomen en worden onderzocht.

Kunnen wij de simulatie van Building Hut gebruiken voor een banklening?

Na het verkrijgen van de offertes van de gekozen aannemer(s), kan je hiermee naar de bank voor een lening. Let op, we zijn nog aan het praten met de banken om dit officieel te maken.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.