Veelgestelde vragen

Is Building Hut gratis?

Helemaal GRATIS voor de consument!

Wat zijn de features van Building Hut? Wat is de meerwaarde van Building Hut?

Bij Building Hut brengen we helderheid in je renovatieproject. Bereken de kosten per kamer en kies de gewenste afwerking binnen jouw budget. Alles gebeurt digitaal, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en een compleet beeld hebt van de kosten. Bovendien brengen we je in contact met drie professionele vakmensen uit jouw buurt die de renovatie kunnen uitvoeren. Kortom, Building Hut biedt een totaaloplossing voor jouw renovatie, en dat helemaal gratis!

Waarom zou ik werken met de vakmensen van Building Hut?

Building Hut aanvaardt alleen vakmensen die voldoen aan verschillende criteria om zeker te zijn dat jij alleen in contact komt met kwalitatieve vakmensen.

Geen sociale schulden
Wij kijken deze na om te zien of het bedrijf financieel gezond is.

Belgische geregistreerde onderneming
Bij betwisting geld het Belgisch recht, alsook garantie naar opgeleverde werken.

Vakman in jouw buurt
Een vakman die in de buurt woont is sneller te plaatse, zowel tijdens en na de werken. Het vergemakkelijkt het verloop van de werf. bv. vertrouwde leveranciers, enz.

Vakmensen met slechte recencies worden geweerd van ons platform
Bij Building Hut primeert kwaliteit. Slechte recencies worden heel serieus genomen en worden onderzocht.

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.