Wij werken alleen met professionele vakmensen

Geen sociale schulden
Belgische geregistreerde onderneming
Vakman in jouw buurt
Vakmensen met slechte recencies worden geweerd van ons platform
Set and track organization to individual-level goals
Monitor timelines and match them against departments
View all your data in one place at the same time
Make real-time decisions
Start Your Free Trial

Veelgestelde vragen

Stuur ons een email indien jouw vraag niet beantwoord is hello@buildinghut.com
Wat zijn de kosten voor Building Hut?
Als aannemer in de bouwsector kun je bij Building Hut rekenen op de goedkoopste hot leads van Vlaanderen. Je kunt zelf kiezen voor welke opdracht je interesse hebt en betaalt slechts €7,50 excl. btw. Voor totaalrenovaties boven de €30.000 excl. btw betaal je vijf procent na oplevering van de werken, wanneer de klant je betaalt heeft.
Zijn er verplichtingen na inschrijven?
Inschrijven bij Building Hut brengt geen betaalverplichtingen of abonnementskosten met zich mee. We verwachten echter wel dat je als aannemer actief op nieuwe leads reageert, of je nu wel of niet geïnteresseerd bent.
Kan ik op elk moment stoppen?
Natuurlijk. Je kunt op elk moment je account sluiten. Het is echter belangrijk dat je eerst de werf afrondt die je via Building Hut hebt verkregen.
Welke leads en opdrachten krijg ik?
Je krijgt alleen leads die overeenkomen met de soort werken die je als aannemer hebt aangegeven, zoals sanitair, elektriciteit, ruwbouw, dakwerken, enzovoort.
Wat zijn de voordelen van samenwerken met Building Hut?
Als aannemer profiteer je van diverse voordelen als je samenwerkt met Building Hut.Als aannemer in de bouwsector kun je bij Building Hut rekenen op de goedkoopste hot leads van Vlaanderen en brengen je in contact met gekwalificeerde klanten die bereid zijn om marktconforme prijzen te betalen. Door het verstrekken van gedetailleerde meetstaten bij het eerste werfbezoek, verminderen we het risico op miscommunicatie over de specifieke verwachtingen voor de uit te voeren werkzaamheden, inclusief specifieke afwerkingsgraden, eenheden en vierkante meters. Bovendien kan de klant, en niet Building Hut, maximaal drie aannemers per discipline.
Wat zijn de stappen na het krijgen van een opdracht?
Als je een opdracht krijgt, wordt deze per e-mail naar je verstuurd met een gedetailleerde meetstaat en budget simulatie. Vervolgens kun je al dan niet interesse tonen in de opdracht en krijg je de gegevens van de klant om een afspraak in te plannen. Daarna is het aan de klant om de opdracht toe te wijzen en kunnen de werken beginnen.
Wat zijn de criteria om met Building Hut samen te werken?
Bij Building Hut accepteren we alleen aannemers die voldoen aan verschillende criteria, om er zeker van te zijn dat onze klanten alleen met kwalitatieve aannemers samenwerken. Zo mag je geen sociale schulden hebben en moet jouw bedrijf financieel gezond zijn. Daarnaast moet je als aannemer een Belgische geregistreerde onderneming hebben, zodat bij betwisting het Belgisch recht geldt en er garantie is naar opgeleverde werken.
Wat zijn de criteria om met Building Hut samen te werken?
Building Hut aanvaardt alleen aannemers die voldoen aan verschillende criteria om zeker te zijn onze klanten enkel met kwalitatieve aannemers samenwerken.

Geen sociale schulden: Wij kijken deze na om te zien of het bedrijf financieel gezond is.
Belgische geregistreerde onderneming: Bij betwisting geld het Belgisch recht, alsook garantie naar opgeleverde werken.
Aannemer in jouw buurt: Een aannemer die in de buurt woont is sneller te plaatse, zowel tijdens en na de werken. Het vergemakkelijkt het verloop van de werf. bv. vertrouwde leveranciers, enz.
Aannemers met slechte recensies worden geweerd van ons platform: Bij Building Hut primeert kwaliteit. Slechte recencies worden heel serieus genomen en worden onderzocht.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.